Ταυτότητα ΕταιρίαςΠροϊόνταΥπηρεσίεςΝέαΓλωσσάριΕπικοινωνία
Καλάθι  (0) 0,00 €
Είσοδος Μέλους
Καλώς Ήρθατε στο Texni.com.gr

Το Texni.com.gr είναι ο δικτυακός τόπος του Εργαστήρι Τέχνης Μιχαηλίδη. Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρονται, καθώς και να διαλέξτε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία από έργα τέχνης αυθεντικά, ελαιοτυπίες, επεξεργασμένα αντίγραφα και πολλά άλλα. 

   
Τα νέα μας

--  Περιηγηθείτε στα νέα προϊόντα της ενότητας ελαιογραφιών.
--  Το Εργαστήρι Τέχνης προσφέρει αμισθί υπηρεσίες στο Μουσείο Καπνού Καβάλας. Διαβάστε περισσότερα.
--  Προτείνουμε : "Ελληνικό Πανόραμα", μία ανεξάντλητη πηγή γνώσης γύρω από την περιήγηση στην Ελλάδα. Διαβάστε περισσότερα
--  Διαβάστε τα άρθρα σχετικά με την τέχνη, που έχουμε δημοσιεύσει στο παρελθόν στον περιοδικό τύπο. Στην ενότητα Αρθρογραφία 

   

 

 


We have detected that you do not have the Flash 8 player installed.
Please Click Here to download the Flash plugin.

Περιήγηση
Αναζήτηση

Κορνίζες
   

Με μία πείρα τεσσάρων δεκαετιών το Εργαστήρι Τέχνης έχει να προσφέρει ό'τι καλύτερο στο χώρο της κορνίζας από άποψη τιμής, ποιότητας και ποικιλίας. Όλα αυτά πλαισιωμένα από πρωτότυπες ιδέες, αναδεικνύουν το θέμα προς κορνιζάρισμα δίνοντας το ιδανικότερο αποτέλεσμα.

Συντηρήσεις Έργων Τέχνης
   

Η αποκάλυψη και διάσωση ενός κειμηλίου μπορεί να γίνει υπόθεση όλων μας.
Το Εργαστήρι Τέχνης αναλαμβάνει υπεύθυνα την συντήρηση και αποκατάσταση έργων τέχνης. Με βάση της εξειδικευμένες σπουδές και την πολυετή πείρα προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με σεβασμό στο έργο τέχνης και στο δεοντολογικό υπόβαθρο της συντήρησης έργων τέχνης.

Έργα Τέχνης
   
Κάνετε ένα ταξίδι μέσα σε μία τεράστια ποικιλία από ελαιογραφίες, μεταξοτυπίες, λιθογραφίες, χαλκογραφίες, ξυλογραφίες, παστέλ, ακουαρέλες, μουσαμοτυπίες, επεξεργασμένα αντίγραφα, παλιές γκραβούρες και χάρτες. Ένα ταξίδι στο κόσμο της τέχνης.